Skip to main content
Geen onderdeel van een categorie

Stagebureau Waarderpolder ‘on tour’ met Nova College

By 11 april 2023No Comments

Op 4 april ging Stagebureau Waarderpolder met 8 docenten van het Nova College ‘on tour’ bij 4 bedrijven. De docenten begeleiden jongeren die zich heroriënteren op hun toekomst en opleiding. De arbeidsmarkt verandert continue; door bedrijven te bezoeken blijven docenten up-to-date en kunnen zij studenten beter helpen om de juiste beroeps- of opleidingskeuze te maken.

Onder begeleiding van Stagebureau bezocht de groep Pixel Universe, Mylaps, Iron Mountain en Alpha Security. Waar Stagebureau Waarderpolder bemiddelt in stageplekken voor praktijkonderwijs, vso, mbo, niveau 1 en 2, doet stichting ELBHO dat voor hoger onderwijs (hbo/wo).

De docenten van de afdeling heroriëntatie van het Nova College begeleiden jongeren die, om wat voor reden ook, uitvallen binnen hun gekozen opleiding. Er is veel aandacht voor loopbaanoriëntatie om jongeren zo een meer weloverwogen loopbaankeuze te laten maken. De jongeren mogen stagelopen, bezoeken bedrijven en volgen gastlessen in de klas gegeven door ondernemers.

Stagebureau Waarderpolder helpt docenten en bedrijven aan de juiste contacten bij bedrijven in de Waarderpolder of op school. Staat jouw bedrijf open om jongeren voor te lichten over de beroepen binnen jullie bedrijf? Neem dan contact op met Sandra van Zijl.

Direct
regelen